Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Identiteten kommer djupt inifrån...


Dualitet


Spegelbilden han såg var
någon annans
främmande var den
bilden

Blott glimten i ögat

glöden däri
kände han igen


Något liksom
tittade ut





Fri vers av Gawain
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-16 18:44



Bookmark and Share


    crapcat
Så vackert skrivet! Och den säger väldigt mycket också. Applåd!
2007-06-25

  Söder
Gillar den här. Den säger så mycket... riktigt bra!
2007-02-16

  Mikael Lövkvist
Ja i den djupaste glimten speglas det sanna väsendets sanna varande. En modig och vacker dikt som bevittnar både ytan och djupet.
2007-02-16

  M.K. Jonsson
fin skrivet, älskar ditt skrivspråk!
2007-02-16

    sunnanvind
Hans eget jag som blickar ut ...
Må han släppa fram det som han anar sig se!
Bra skrivet o den säger väldigt mycket!
2007-02-16

  am
Jag gillar verkligen sättet du skriver på.
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain