Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö, alla. Klarar inte av denna kompakta tystnad. Behåller ändå kontot.




Ö-ord


Jag lämnar detta kalla hål
nu känner jag mig snål
för nästan ingen tog den hand
som sträcktes ut ibland

Spirea fick ej blodad tand
så ödslig hennes strand
nu ligger... Dock: ett ö-ords vett
nu givs, ej utan bett...

Jag tänker på den ömsinthet
vi alla nog vill ha
det stavas ö-m-s-e-s-i-d-i-g-h-e-t
och värmer ganska bra

Men vill du veta vem jag är
till Argus dig bege
man sällan mot mig där är fjär
gå dit så får du se...

"Men... namn? adress?..." - du fråga må!
jag tiger som en sfinx
Det kan du säkert finna på...
Så: hejdå, bye och - tjings!




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-23 16:54



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ja, det gör vi! Kram, vännen min!
2007-02-23

  Måna N. Berger
Vi ses på Argus! :)
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP