Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2007


For my part


We westerners

are great smilers

while in pain



I, for my part

have never understood

that kind of smiling,



as anything but nonsense.




Fri vers av Arowana
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-02-26 19:38



Bookmark and Share


  karolina d
Såna leenden gör ont i kroppen. Leendet från hjärtat går inte att ta miste på, en sval läppkrusning, som ett vårflor över ett ansikte.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana