Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodet



...att å ena sidan försöka undvika att de vackra plädarna från förr fläckas av mitt blod - visst, det är bara några små sår,
men blodkärlen ligger ju så ytligt på fingertopparna -
och å andra sidan spara de allra äldsta täckena,
kanske inte Nils Holgerssons men väl mormorsmors -

just för att de fortfarande har kvar fläckarna av blod från mina anförvanter...




Fri vers av PetraSally
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-02-27 21:32



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
en symbolisk förfårgan om vad som egentligen är viktigt. precis som poesi ska vara, innovativ och otroligt tolkningsbar
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally