Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnesbild av en märklig vision jag hade för ett par år sen, en mycket besynnerlig upplevelse...


Hwila


Svalkan från daggen rinner långsamt
från min kropp
ner i gräset där jag ligger vilandes
från allt som
var


Tiden har stannat för ingen del av
mitt väsen låter den längre
vara en del av den jag
är

för äntligen är jag hel

jag har hittat
hem





Fri vers av Gawain
Läst 530 gånger
Publicerad 2007-02-28 19:38



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
du är förresten alltid hemma när du är i dig själv *ler
2007-03-02

  Annika Gustafsson
precis nu och nu och nu där du alltid är, utanför tid och rum i precis rätt läge
2007-03-02

    ej medlem längre
Du har alltså slutat stressa!!? När man gör det befinner sig en magisk frid over kropp och själ....
Rätt eller fel så är dikten i sig avslappnande och även jag känner att lever.....*ler*
Mycket bra!
2007-02-28

    sunnanvind
Så rofyllt, så fridfullt, Äntligen har vandringsmannen hittat hem!
Får markkontakt och känner sig redo att rota sig...
2007-02-28

  Söder
Alldeles underbart förträfflig dikt... Det finns inget vackrare än att finna sig hel... I sig själv, sin själ, sitt hem...
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain