Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal man



med andan i halsen
som efter språngmarsch
och blick irrandes i etthundraåttio
försökte han hitta påriktigt
i sitt låtsas land

fastän han medvetet visste
vad hans hjärta inte ville förstå
fortsatta sinnet springa
på jakt efter det onåbara

när han inte längre orkade
var det enda som fanns kvar
av en tidigare viril ung man
en stirrande blick

och ett tomt skal
med skärpan fäst i fjärran




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 559 gånger
Publicerad 2007-03-01 22:27



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fångande berättelse
i diktform
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad