Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlora är inte alltid detsamma som att bli av med...


Metafysiskt


Förgängelse är
en sak

förlust något
helt annat


Skillnaden ser
den som
vet





Fri vers av Gawain
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-03-01 22:50



Bookmark and Share


    Erika H
så sant
det ena kan man sakna en stund
det andra stannar kvar för alltid
vackert
2007-03-02

    sunnanvind
Så sant...då man känner saknad ... saknar man....= förlust!
Bli av med...= befrielse! Kan ändå saknas men bör inte göras!
Förgängelse nå\'t som är ofrånkomligt! Förlust ändå!
Förlåt poeten... Jag far iväg med mina tankar...
Bra skrivet!
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain