Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själakärlek

Två personer
och två själar

De möttes i ett annat liv
De levde tillsammans
De älskade varandra

Nu sitter de mittemot varandra
Men sinnet reagerar inte

Själen dansar tango
Glad över återseendet
Skickar morsemeddelanden

En förseglad bro
Till den andra

Varför ser du inte mig, själ?
Är du inte lika glad som jag?
Kom?

Sinnet reagerar
Mobiltelefonen ringer







©




Fri vers av Juli
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-02-12 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli