Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktiga tankar

En flyktig tanke blåstes bort, träffa annan människa
Trängde in och börja gro, istället för att minska
Kvinna titta snabbt omkring, undra vad som slogna
Tanken börja nu ta fäste och så sakta mogna

Kvinnan titta mot mig nu, med leende så brett
Frågar var jag kom ifrån, och om jag var tjuett
Hon ville gå på krog med mig, och drog mig hastigt med
Jag chockad följde villigt med mera än jag led

Jag bör nog akta tankarna, dom inte passar alla
Att träffa nån som ilsknar till och över mig spyr galla
En flyktig tanke här och var, träffar oss en dag
Om vi gillar vad den gett oss, ger den oss behag




Fri vers av Thommy
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-03-03 16:27



Bookmark and Share


    JJ VIP
Nja jag tror nog din kvinna gillar dina tankar...avväpnade framförda på ärligt sätt är dom nog på sin plats...vad vet jag föresten om dina tankar, men din dikt och uppsåt är ärligt så jag tror dina tankar är det också! Lycka till! Mvh. JJ.
2007-03-03

  Bodil Sandberg VIP
De flyktiga tankarnas poem...som virvlande sefyrer strömmar de genom hjärnanoch vidare till hjärta o själ...sen farväl...och säkrast är nog att låta dem snurra runt där inne ett tag och GÔTTA till sig...innan man beslutar var man ska göra med dem...tusen tack för en jättefin dikt!!!!
2007-03-03

  nettizen
Nä.... tankarna kanske inte passar alla men det gör ju inte någons tanke mer rätt eller fel.
Häftiga rim som alltid!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy