Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krigarkungens sista betraktelse...


Gloria victis


Metallsmaken stiger sakta
runt min tunga
en varm lite kvalmig smak
av järn

Smärtan tynar långsamt bort
till dånet av en allt
tröttare puls

synen tryter
jag fryser


Sista sinnet lämnar mitt
domnande mörker

allt blir tyst...





Fri vers av Gawain
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-03-03 16:02



Bookmark and Share


  Söder
Till slut blir man besegrad (av kärleken, läser jag i nån sorts inversion). Gillar att den är skriven i jag-form. Mycket bra.
2007-03-03

    Erika H
så möter den stolte sin sista strid
en han inte vinner
men med en djup suck
svävar han vidare
mot nästa äventyr
vacker text
gillas
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain