Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inlåst

jag har varit inlåst i 4 månader har precis kommit ut igen...
det var det jävligaste jag har varit med om... skönt att få vara ute igen.. jag har ändå lärt mig att aldrig ta livet och friheten för givet... för rätt som det är så sitter man där igen.. jag ville många gånger ta livet av mig... men jag tog mig igenom det och orkade kämpa fast det kändes väldigt meningslöst... det var en massa löften hela jävla tiden från soc.. FUCK SOC dom har ingen aning om nått kommer bara med en massa jävla lögner hela tiden... Zanna vi som sa att inget skulle få skilja oss åt vi som skulle kämpa tillsammans mot hela världen om så behövdes för att ingen eller inget skulle få skilja oss åt. nu sitter vi här på var sitt ställe. jag saknar dig som fan gumman..




Prosa (Novell) av Taggen
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-03-05 09:28



Bookmark and Share


  fågel grå
Jaa tjejen..
Det är verkligen
inte lätt..
2008-09-19

  heavymetalunge
älskade vännen..
jaa vi sa att vi aldrig skulle skiljas åt men i hjärtat lämmnade vi aldrig varandra o vi ska ses igen!!!!
2007-03-05

    hajjag
Skönt att få skriva av sig, är det första jag tänker på när jag läser din text. Ord som behövs plitas ned på papper.

Du har med denna text i kritikpoolen..den känns svår att ge kritik. Lika svår som att ge författaren av ett brev kritik.
2007-03-05

  devilsangel
Ja usch! jag känner med dig, jag vet hur det känns att sitta inlåst och skiljas åt från de man älskar. Men det är bra att du skriver om din ångest och ditt lidande.
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen