Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vattnar och vårdar mitt inre Eden i tålmodig väntan på skörd...


Skördetid


Tyr mig till dig min
vän
när mörkret
faller

när hela världar skälver
och allt står i brand

Tyr mig till dig min
vän
tills tiden
mognat





Fri vers av Gawain
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-03-06 16:12



Bookmark and Share


  Söder
Skön dikt och fint att se och vårda Eden i sitt inre...
2007-03-06

  Mikael Lövkvist
Vilken lågmäld, finstämd, och vacker dikt.
2007-03-06

  Lilla My* VIP
Mitt inre Eden ett härligt, varmt o tryggt ställe att vara på!!
2007-03-06

    ej medlem längre
Tills tiden mognat....till annat än trygghetsbehov?
vacker!
2007-03-06

    Erika H
en närhet som värmer
i väntan på...
gillas mycket
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain