Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zanna gumman


va fan ska jag göra?

fan alltså va jag vill dö just nu när vi inte får ha nån mer kontakt på ett bra tag... jag kommer kanske att ta livet av mig eller så drar jag fan. jag hatar alla som vill sära på oss. jag fattar inte varför dom hela tiden ska sära på oss. va fan ska jag göra? jag vill inte och orkar inte vara utan dig heller. jag hatar dom verkligen. jag vet att du inte vill att jag ska ta livet av mig men vad fan ska jag göra utan dig? du är den ända som gör mitt liv värt att leva. jag stod ut i 4 månader för att jag ville och hoppasdes av hela mitt hjärta att vi skulle få träffas igen. min älskade lillsyrra. jag är ingenting utan dig. jag älskar dig. jag vetinte vad jag ska göra utan dig... du är ju liksom en del utav mig. jag drar fan om jag inte får träffa dig. du gör mitt liv värt att leva. om du inte fanns så skulle jag ha tagit livet av mig för längesedan. du finns för alltid i mitt hjärta.. FFFFFFFFFAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!! vi ses i himmelen. vi ska ju alla dit en dag men jag kommer bara dit lite tidigare än dig.. du ska leva ditt liv.. jag vill inte att du ska vara ledsen för min skull. inte deppa. det ända som kan få mig att ändra mig är att vi får ha kontakt igen och träffas. JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN DU ÄR FÖR ALLTID I MITT HJÄRTA GLÖM INTE DET...




Fri vers av Taggen
Läst 553 gånger
Publicerad 2007-03-07 12:13



Bookmark and Share


  heavymetalunge
älsakde sysster tar du livet av dig gör jag de oxå!
jag ber dig jag gör vad som helst jag drar med dig oxå i värsta fall!..
2007-03-07

  devilsangel
Ja du vännen, sånt här är svårt! Men att ta livet av dig löser ingenting, tänk på din syster. Hur skulle hon känna sig då? Hon behöver dig och älskar dig precis lika mycket som du henne. Gör inte så mot henne och mot dig själv! Du ÄR viktig, du ÄR fin. Glöm aldrig det!!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen