Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vandring på öde strand

Vågor rullar in på strand, rullar ut igen
Sitter där vid havets rand, kom alldeles nyligen
Det doftar sött av marviol, och måsarna ger skri
Vid klippan växer kaprifol, en känsla av eufori

Snäckor färgar brynet vitt, där jag går i sand
Tager mig en noga titt, längre inåt land
Vinden river kam på våg, över öppet hav
Jag rundar ejdern där hon låg, ej ögonkast hon gav

Jag fyller lungor utav luft, min lycka är total
Jag glömmer allt om sunt förnuft, i vy så ren och kal
Min lycka känner ingen gräns, jag minne noga vårda
Jag saknad det så att det känns när dagarna är hårda




Fri vers av Thommy
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-03-08 20:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
5 rosor för varje vers=15 rosor...ja det tyckerjag du ska ha för den här underbara underbara euforiska visa(dikt)!!!!
2007-03-11

  nettizen
Kan riktigt känna havsluften och sanden mellan tårna när jag läser den här. Underbart förmedlat!!!!!
2007-03-08

    sunnanvind
Åh, jag vill vara där! Helt underbar dikt!!!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy