Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattligt besök av maran...


Markysst


Medan gallsmaken ekar ut i tystnad
mot min torrspruckna gom
känner jag din sträva tunga leka
hårdhänt med min

den är kluven
svart
smakar rutten
böld

Kallsvettig av fasa ser jag med stigande
ångest in i dina vattniga ögon
mjukt mandelformade men med pupiller
som en get

dom ler trotsigt mot mina
medan tårarna stiger

långsamt backar du undan
för att försvinna
uppslukas av samma obskyra
mörker du
kom





Fri vers av Gawain
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-03-08 19:30



Bookmark and Share


  Söder
Hade jag inte druckit upp allt vin igår, hade jag gärna utbringat en skål med Björn här nedanför, en skål för denna fantastiska poesi du här har frambringat, för oss att läsa.
2007-03-08

  Cris
Urk! ja det vänder sig verkligen i magen :-)
2007-03-08

  nettizen
Aj... man riktigt känner kallsvetten längs ryggen när man läser denna. Otroligt välbeskrivet!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain