Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilda.


du ser mig inte
genom det glas jag ristat i
så många gånger

du känner inte
vargavintern
i mina vener


de händer som skrapar i barmarken
är de jag vill hålla
allt för hårt
kring mina läppar



du ser mig inte

du känner inte


och jag fortsätter vandra
genom slumrande skogar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 625 gånger
Publicerad 2007-03-09 23:59



Bookmark and Share


    zelma
Vackert. Ensamt! Tycker om raderna vargavintern i mina vener...det låter väldigt kallt...
kram Zelma
2007-04-02

    sailormoon
mycket bra.
gillar sista meningen mest.
2007-03-31

    Morbide
mycket bra och djup
2007-03-14

  Peter Stjerngrim VIP
Rysningar ilar genom mig när jag läser dessa smärtande ord förmedlade av dig ... Svårt att se för mig hur någon överhuvudtaget skulle kunna undvika att se dig ... Dina ordflöden berättar en hel del om den själ du härbärgerar inom dig - En vacker själ som livet inte kan mena något annat än väl!
2007-03-10

  Lilla My* VIP
Oj, en stark text om att inte vara sedd, som verkligen griper tag i en!! BRAVO!!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP