Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sen blev han frisk igen och levde lycklig i alla sina dar..


Björnkram


En sinnessjuk isbjörn halka av
sitt flak
slog huvet i en val och tuppa
av

tung som en sten sjönk han till
botten
landa på skelettet från en
gammal kapten


Sjöjungfrun som simmat vilse
tyckte han va så söt
så hon tog sig dit och pussa
han på nosen

genast slog han upp ögona
och gav den rara
sin allra varmaste kram

simma upp igen, festa till det
med en torsk till skimret
från norrskenets dans





Fri vers av Gawain
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-03-10 18:40



Bookmark and Share


  Marreb
haha! På tal om motvikt mot grubbel... :-)
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain