Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En urspårad romans...


Vampyrius


Nattsmaken ringer i min gom
som efter en klunk av
det åldriga vinet


Saften rinner längs ena
mungipan

livselixiret jag just plundrat
från vännen som trodde
mina avsikter var

blott amorösa


Livlös ligger hon där lutad
mot min hjärtlösa
bringa

urmustad och grå efter
mitt horribla frosseri





Fri vers av Gawain
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-03-10 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett åldrigt vin plundrat av en som trodde dina avsikter var amörösa.....hahaha Det var bra fräckt det!
Underbar text!
2007-03-12

  Marreb
Huga!!! Men bra skrivet. As usual.
2007-03-11

  Söder
mmm... underbart... smaken av dina ord gör mig salig... ja, du vet...
2007-03-10

  © anakreon VIP
Jaa, vad kan man säga?
Smaklig måltid, kanske?
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain