Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som på ett klockslag var den här...


Vårsignal


Rid inatt stolta
knekt

sadla din dalahäst innan
moraklockan slagit
tolv


Låt posthornet ljuda mellan
fäbodars grånad

låt hela dalen få veta
att våren är
här





Fri vers av Gawain
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-11 15:56



Bookmark and Share


  nettizen
Yes! Och så ställer man sig högt uppe på ett berg och drar av ett rejält vårskrik.......
Äntligen......
2007-03-11

  Söder
mmm... budet nådde hit idag... skönt med sol och värme...
2007-03-11

    JJ VIP
Denna underbara budkavle har börjat gå från söder mot norr...bara att andas och njuta! Gillar det lite pampigt \"gamla\" i din dikt! Mvh. JJ.
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain