Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kniven i hjärtat

när jag behövde dig som mest det va då du inte fanns hos mig det va då du svek mig och sårade mig det kändes som en kniv i hjärtat.. du som alltid skulle finnas hos mig sa du och att du alltid skulle ställa upp för mig men va fan va du nån stans när jag behövde dig som mest.. du lovade att du skulle hälsa på mig men du gjorde aldrig det under 4 jävla månader som jag satt inlåst så va det dina samtal som jag längtade efter.. jag hoppasdes att du skulle ringa tillbaks fort det va över 2 månadef sen sist du ringde mig jag har ringt och försökt att få tag på dig jag har även skickat sms men jag har inte fått nått svar än... du lovade att du skulle hålla kontakt med mig du lovade mig så jävla mycket men jag sitter här idag efter 4 månader helt ensam ute i det fria igen.. jag har inte hört nått från dig..






Fri vers av Taggen
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen