Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångtusenårig hemlighet

Ännu en dag full av händelser
på mångtusenårig jord

Djupt därinne finns hemligheter
vi inte har en aning om

Rötterna vet, de viskar
uppåt utåt bladgrenarna

Berättar ord ingen förstår
om svunna tider



Om vi riktigt lyssnar
kanske vi får veta

som när vi lyssnar
på vår intuition







©




Fri vers av Juli
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-02-16 12:59



Bookmark and Share


  Markattan
Fint skrivet om vi faktiskt måste stanna upp och lyssna ibland.
2005-02-16

    Claes
denna gillar jag.om vi riktigt lyssnar och känner så kanske vi får veta något om oss själva.så sant!
2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli