Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om syskon som har dött

”När Lillan kom till Jorden.”
en bok om syskon som dött


Upprop!

Jag vill samla era berättelser och visa dem
Så att de inte glöms bort

Skriv till mig och berätta
Så försöker jag göra en bok
Av tårar och leenden

Just du som hela livet har burit på ditt syskon
För att det dog då när ni var unga
Och burit på dina föräldrars sorg
Det har påverkat dig kanske
Du tänker på det ibland

Skriv till mig

Jag använder ditt förnamn eller vad du vill kalla dig
Jag skriver kanske om din berättelse och kortar ner om jag måste
Jag kanske helt enkelt gör en dikt av den
Och jag lovar inte att just din berättelse kommer med
Du får inte betalt och ingen berömmelse

Jag vill ändå försöka
Ta hand om mångas tysta berättelser och samla de barnen tillsammans
Så om du vågar låta mig ta hand om just din berättelse

Berätta en kort berättelse
På max en A4
Skicka den till mig

asakgustavsson@hotmail.com

om jag får många går det fort
men kanske tar det lång tid

hur det går kan du läsa i min dagbok

www.Sockerdricka.nu
där jag heter
åsa-k-gu
om du vill söka mig




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-03-15 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP