Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma min syster och jag

Mamma hon nynnar på visa i köket
Och ber mig att städa upp rum ifrån stöket
Min syster hon sitter på diskbänken hal
Och provar att föra ett förståligt tal

Det går ofta hackigt och slutar i skrik
Men gör inget alls för det finns ingen lik
Min syster jag älskar högt över annan
Trots att hon välte mig kokande kannan

Min mor har ett skratt utav glittrande guld
Och sprider sin glädje som utarmar skuld
Med ögon som tindrar av kärlek till oss
Hon visar oss vägen från irrande bloss

Vi älskar varandra min syster och jag
Och leker så samman mest varje dag
Med mamma som leder oss rätt här i liven
Kan utgången vara annan än given




Fri vers av Thommy
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-03-16 22:49



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Nej utgången kan bara vara given...ett mysigt och kärleksfullt alster i allra goaste stil!!!!!
2007-03-18

    JJ VIP
\"Hon visar oss vägen från irrande bloss\" en vackert berättande mening! Hälsa mamma och syster! Mvh. JJ.
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy