Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack "Silver" för hjälpen



Fejd & Feja - limerick

 


En domina pedant från Manhattan
tyckte allt det var bättre att man
tog till vara på lusten
och utkämpa dusten
med handfasta piskrapp på mattan




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1348 gånger
Publicerad 2007-03-18 11:09



Bookmark and Share


  Erik L
Haha, skickligt och underhållande
2007-08-25

  Lillasyster F
Då gäller det att hålla sig på den.
Mattan alltså.
Eller inte... ajaj...
2007-03-30

  Maud Li
Här körs det så det ryker! Skön!
2007-03-21

  "Silver" VIP
Snyggt som attan,
om en dominant pedant!

\"med eggande piskslag på mattan\"?
:)
2007-03-19

  Bodil Sandberg
Ja alla sätt är bra utom dom dåliga...så fick han då ur sig sina lustar...en härlig limerickare!
2007-03-19

  Annelie E.B
Bra skrivet:)
2007-03-18

  Daniel_78 VIP
den haltar lite då det skall in en obetonad stavelse i början av sista raden, vilken det skulle vara har jag inte kommit på ;) men förslag bottages gärna :
2007-03-18

  Jan Linderoth
Städlimerick? Det var en rolig skit!
2007-03-18

    Lillemor
Det va som attan
vad man kan
på Manhattan.
Minsann de spann
med varann
Vilken Don Juan
som slår an
i halvsann
sadoman?

Rolig text!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP