Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text i all enkelhet om något som varit allt annat än enkelt


Du bär mig



över mörka vatten
håller du mig hårt
du bär mig i kärlek
fast det känns
hopplöst svårt

jag lyssnar till din röst
dessa ord i vackert tal
din gränslösa kärlek
förtrollar
den leder mig
mot tillitens dal

när tröttheten tar befäl
då skänker du mig kraft
du är medicin för min själ
den enda bot jag haft

när hoppet domnar
mot dimmornas land
då skänker du mig tron igen
lojal till döden
håller du min hand




Fri vers av devilsangel
Läst 614 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-18 11:35



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Vackra ord! Bra!
2010-05-06

  aol
stakarader om tillit lojalitet kärlek jag blev berörd i mitt innersta väsen tack
2008-03-21

    Maria Malm
Starkt, hoppfullt och kärleksfullt.
2007-04-01

  Marreb
Vilken vacker dikt! Och innehållet är starkt.
2007-03-23

  Lena K Nilsson VIP
Så starkt, så kärleksfullt, så vackert...
2007-03-23

  Nils Sondefors
Förträfflig poesi!
Mycket fin.
(Bokmärkes)
2007-03-22

  issac.a.m
Vilken vacker kärleksfull dikt
Mycket bra skrivet.....Helt underbar
2007-03-22

  KeL
Vacker och kärleksfull
2007-03-21

  "Silver" VIP
Vackert om en stark, lojal och grundläggande kärlek.
Behaglig form som alltid, med finstämda rim här och var.
2007-03-19

    JJ VIP
\"I all enkelhet\" skrev du i förordet....Oftast är det allra enklaste svårast att \"fånga\" att dessutom skriva enkelt-vackert är ännu svårare...kan bara konstatera att du är bra på det \"svåra\"! Mvh. JJ.
2007-03-19

  Bodil Sandberg VIP
Din dikt är mycket vacker..kärleksfull...varm...trygg...man kan bara tacka för njutningsfull läsning!!!
2007-03-19

    Lindizz
Väldigt fint och bra..en text som griper tag i mig från början till slut...toppen!
2007-03-18

  Lasseman VIP
Wow! såå grymt bra skrivet, hm..här har man en del att lära sig, denna måste jag spara och plocka fram ibland..tack, mvh Lasse
2007-03-18

  Havsjungfrun
Wow...är det första ord jag kom att tänka på..vilken kärleksfull o fin dikt
2007-03-18

    sunnanvind
wow! Jag instämmer helt i J.Linderoths ord...Bokmärks!
2007-03-18

    Bim
Det enkla är många gånger det vackra och fina som håller längst.Den här texten håller länge,-tack för läsningen.Hälsn.Bim
2007-03-18

  Jan Linderoth
Du verkar vara rik, någon måste vara guld!
Och dikten speglar det perfekt!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel