Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia...


Nakenbad


Bryter skogens kalla spegel
med en fot i taget

bakom en sten har jag lämnat allt
mitt yttre för att naken
låta mig omslutas

svalkas

renas


Under tystnad möts
vi där
sanningen & jag





Fri vers av Gawain
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-18 21:57



Bookmark and Share


  Söder
Underbart är det att finna en skogssjö, klä av sig och sakta glida ned i det svalkande vattnet... du beskriver känslan så bra...
2007-03-19

    sunnanvind
Ett möte med sitt sanna jag ... det låter så underbart!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain