Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske lycklig ändå, på sitt vis...


Okysst 50+


Som ett utslag av ensamhetens
urbota enfald bestämmer
han sig plötslig

\"festen är total, jag älskar
mig själv...\"

Spegeln på väggen ler med bästa
sängkammarblick
snålvattnet rinner till över
skäggstubben grå

Berusad av sin egen saliv
somnar han så

vår okyssta
vän





Fri vers av Gawain
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-03-19 14:44



Bookmark and Share


  nettizen
Jadu min poetiske vän... de andra har redan sagt det så bra så jag nöjer mig med att *leeeeeeeeeeeee*


*skrattar*
lysande skrivet av påhittigheternas konung här på poeter.
2007-03-19

  Antropofagen
Tragikomisk bild av skillad självsuggestion.
Undrar om man vore lyckligare okysst än om man endast en gång för länge sen blev riktigt bra kysst?
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain