Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/3-07 skrev jag denna.


Svallande känslor

Det är lite stelt i början
Seg i kroppen, seg i huvudet
Sedan tänds gnistan och det är igång
Det måste slutföras
Kan inte sluta nu
Hur mer tiden går
Desto mer pumpar adrenalinet
Det är kramar och skrik
Känslorna blir hetare
Blicken vassare
När det är över är man antingen i ett lyckorus eller flyförbannad
Men det är så det ska vara när man går på hockey




Fri vers av Cicki
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-19 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner mig grundlurad, trodde dina meningar beskrev ett kärleksmöte, inte en hockeymatch.

Även om den kan vara nog så lidelsefull.
2022-12-16

  swimsus@gmail.com
haha..ja jä**ar så e det! ;)
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki