Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In i fållan, raka vägen till slakt...


Enkelriktat


En ändlös raksträcka
i svart

inte en krökning
inte ett krön

Käpprätt åt
helvete





Fri vers av Gawain
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-19 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj aj aj...
Raksträckor gör att man gasar på för fullt! Det har jag gjort och du ...du ...du ..o du..
Än så länge har jag klarat mig från helvetet!:-)))))
Superfin dikt!
2007-03-20

    Lillemor
Den raksträckan har vi nog
alla kört ..nångång
För en del är helvetet
en lösning.
Andra ser den som
en utmaning.
Rak kompromisslöst
beskriven smärta.
2007-03-19

  Marreb
Ooops! Illa..
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain