Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karmisk försoningsprocess...


Vattentortyr


Liggande i gräset med utsträckta
armar och ben
känner slagregnet piska
mig kall


¤\\ovan/¤
ett oändligt störtregn av något
vedervärdigt grått

¤/inom\\¤
värmen bränner av insikter
ingen annan ser


Varje droppe representerar ett
minne
obarmhärtigt slår de sönder
varenda liten nerv





Fri vers av Gawain
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-20 09:55



Bookmark and Share


  Marreb
Starkt! Skört och starkt samtidigt.
2007-03-20

  Antropofagen
Späkning i slagregn, hårt. Och när det börjar hagla sen... gillar symbolerna också!
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain