Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babylonsjukan som Timbuk så fint uttrycker det

i mig bor en djävul
en köpdjävul och shoppingdåre
som tror sig kunna köpa lyckan

det enda som händer är att hon äter
sig in i mig
och gör mig lite mer vilsen för varje
kreditkortsbetalning

hon tar över mig
och efteråt blir jag alldeles slut
efter rushen och kicken
sedan abstinensen igen

jag vet jag måste sluta
bara en gång till..bara något mer
spelar ingen roll vad
bara jag får köpa




Övriga genrer av Arwen
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-03-20 17:17



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
bra å rakt förmedlat!

\"bara en gång till\"-det är ju sånt lysande argument,en sån deal kan man inte hoppa,åsså kommer den alltid när man är mest mottaglig ochså
2007-03-23

  Ronny Berk
marknadskraften rycker o sliter i penningpungen... reklambudskapen skapar osedda behov... en viktig text... väl skriven..
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen