Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, du som fyller min dikt

Tack, du som ger mig ord till min dikt
Kom till mig nära, hör du min bikt
I enfald jag trodde orden var mina
Men vet nu och känner att dom är dina

Du tar mig till platser längesen svunnit
Till ängar och skogar ingen har funnit
Du fyller mitt hjärta med känslor jag glömt
Och ur mig kan lirka minnen jag gömt

Om vintern du ger mig sommarens fägring
Som törstande vandrare ser jag en hägring
I dikten du visar mig syner från förr
Du gläntar försiktigt på drömmarnas dörr

Du ger mig ett djup, och mening i livet
Jag skall aldrig mera ta något för givet
Jag tackar igen, min käraste vän
Vem du än är, jag bugar mig än




Fri vers av Thommy
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-03-20 18:00



Bookmark and Share


  devilsangel
Härliga rim, fint flyt och vackert innehåll. Mycket bra!
2007-03-30

  Lillasyster F
Vilken varm och ödmjuk dikt! Fint flyt och vackert språk. Underbar!
2007-03-23

  Bodil Sandberg
Strålande poesi...helt j-a underbart!!!Du är enastående bra på att få till rimmen...ja jätte jättebra!!!!
2007-03-21

  nettizen
Och jag nickar djupt för denna vackra dikt. Suveräna rim som alltid men dikten hade ett särskilt ödmjukt djup. Gillas mycket.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy