Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06-11-09


Stundens iakttagelse


*

Världen har inte lämnat mig
Jag har lämnat världen
~ * ~

Ett tidsfördriv
 

stundens iakttagelse

Ett liv som pulserar
genom venerna

 

blodsdrift

Allt annat återstår
i betraktarens ögon

Skönhet, intelligens
och befrielsen

 

Från egots ytlighets kedjor

*
Världen har inte lämnat mig
Jag har lämnat världen
~ *~
Fri och lycklig är jag
omgiven av tidlösa sanningar

 

Allt är tidens bedrift

en stunds fördriv
och sen inget

ur askan kom du
till askan skall du återvända

Den gyllene Fenix
uppstånden ur askan

 

När egot dog

*
Världen har inte lämnat mig
Jag har lämnat världen
~ * ~

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-03-21 00:23



Bookmark and Share


  Gawain
Gränslös åt alla håll... och några till..

Väldigt väl fångat, snyggt och djupt meningsfullt.
2007-03-21

    *Zenobia*
Fågel Fenix dör aldrig...

Vilar bara i tiden......
2007-03-21

  Lasseman VIP
Riktigt fin poesi! som jag gillar skarpt..gillar formen, färgen och jättebra innehåll..tack för skön läsning, bra skrivet mvh
2007-03-21

  Lasseman VIP
Riktigt fin poesi! som jag gillar skarpt..gillar formen, färgen och jättebra innehåll..tack för skön läsning, bra skrivet mvh
2007-03-21

  Lasseman VIP
Riktigt fin poesi! som jag gillar skarpt..gillar formen, färgen och jättebra innehåll..tack för skön läsning, bra skrivet mvh
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman