Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt om varats komplexa enkelhet...


Dagaz


Hur bottenlös min smärta än tycks te sig
verkar den ändå ha ett slut

bortom krökningen tycker jag mig se
huvudet på en orm
den som biter sig själv i stjärten


Fullbordan eller slut
som det ser ut verkar de vara
olika ändar av samma
sak





Fri vers av Gawain
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-03-21 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain