Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sinnebilden av lycka...


Minnesruna


Barfotaflicka lycklig som få

springer över ängen till brynet
där skogen susar
~kom hit~

plockar blomster i farten att ge
pojken vid forsen
han som bor i hyddan bakom
stenen

den som bär sagan ingen
längre kan läsa
utom pojken med blick
för det dolda

han som älskar sin barfota
flicka med glädjetårar
på rodnande kind

sent om kvällen brukar de
ligga och lyssna på
forsen
så nära intill
precis som i sagan på
stenen





Fri vers av Gawain
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-22 14:41



Bookmark and Share


  aol
så fint
2007-06-26

  Söder
Underbart poetat min bäste Gawain. En härlig dikt att njuta.
2007-03-22

  Lilla My* VIP
En varmt skön o lycklig sinnebild dyker upp när man läser din vackra dikt!! Hör forsens brus nu**
2007-03-22

  Antropofagen
Aah. Balsam för mina trasiga justnufuckedup sinnen.. tack.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain