Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där förödelsen härjat värst blir förnyelsen som störst...


Fenix


~Rosorna brinner, hela rabatten
står i lågor!

Doften av blomster förbyttes
i en kväljande stank

men ur askan reste sig nya
spridande sin doft över
världen
frodigare i både färg och
fragrans

~Se skåda den blekgula rosen,
den som spirar ur askan!





Fri vers av Gawain
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-03-23 22:22



Bookmark and Share


  Antropofagen
Fint som fågel! så länge dom får vatten är dom svåra att bränna?
2007-03-24

    ej medlem längre
Champagnefärgade rosor är min favorit....*ler*
Att börja om är en kick!
Storartad berättat som alltid!:-)))
2007-03-23

  Söder
Ord av visdom. Det gamla kan behöva förödas totalt för att det nya ska finna plats att gro. Här, med dina fantastiska ord, beskriver du det på ett underbart sätt.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain