Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eskatologi.




until the end of the world.






hennes anletsdrag
tre svarta stenar kring halsgropen
var allt hon hade kvar



nu rinner hon i det röda på marken













Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 736 gånger
Publicerad 2007-03-24 12:13



Bookmark and Share


  Johannes
Eskatologi har jag också skrivit om. Enligt vår favoritsida, du vet.

Stramt, kallt...

Jag skulle nog kunna rabbla på länge men det skulle inte betyda mer för det.

Jag gillar och du rockar.

:)
2007-03-25

  Robert W
jag har bokmärkt den här. jag vet inte riktigt varför. jag tror inte jag förstår den fullt ut, men den lägger sig mjukt i mitt huvud och stänker av sig i sorg.

all poesi är ju givetvis subjektiv, och jag vet inte om det var meningen, men jag såg en dokumentär för ett tag sen där några kvinnor stenades till döds.

de bilderna dök upp i mitt huvud när jag läste den här texten.
jag kanske är ute och cyklar, det gör inget; texten bjöd ändå på en sorts emotionell resa för mig.

until the end of the fucking world, darling. vi kommer nog aldrig längre än såhär.
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP