Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Det jag säger dig ska sångaren väva till en sång inatt

(bilden - free copyright, wikipedia)




Fjärilarnas drottning

 

 

- Hör hur din själ sjunger bland de vandrande stjärnorna inatt

Fjärilarnas drottning satt helt stilla

medan spindeln vävde sin väv

runt hennes kropp

- en pärla föds ur hennes kval. . .

 

Fängslad i erotikens dramaturgi

hennes själ dansar på månens yta

 

hon brinner inuti

och känner hur passionens eld

blir till hennes inferno

kärleksfult skorpionen

bedövar hennes smärta med sitt sting

och hon hör hur Frejas sång ekar i hennes hjärna

som ger henne själslig näring och styrka

att växa ur hennes kokong

 och bryta sig lös ur spindelns väv

Tills dess ska hennes själ

dansa på månens yta,

tålmodigt ska hon vänta

sångaren som ska höra frejas sång

och skriva ner musikens toner

- Hör tystnadens ohörbara toner; 

osynlig källa av all inspiration och värme




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-03-24 11:54



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Du skriver helt makalöst bra, vad mer kan jag säga? Din stil är så speciell och personlig.
2007-03-25

  darya allaf
så vacker och romantisk text.. Jag följer med din färd och svävar omkring i rymden när jag läser orden.. tack!
2007-03-24

  SvartaRegndroppar
Stort möter smått i en naturenskamp som utspelar sig i ett vackert universellt landskap.
2007-03-24

  Anders P VIP
suggestiv mystik i micro- och macro-kosmos
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman