Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är relativt...


E=mc²


Från sinnebild till
minnesbild

en spontan känslas resa
genom livet, från tanke
till handling och sen
tillbaka hem igen





Fri vers av Gawain
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-03-24 16:57



Bookmark and Share


  Söder
En trevlig formel, men framför allt en trevligt dikt att grunna på... bra!
2007-03-24

  Håkan Tendell
Ja, minnen förbleknar och förvanskas från tid till annan. Bara naturlagarna är evigt sanna.
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain