Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skingrad mystik är detsamma som avsaknad av just densamma...


Hermetiskt


En avslöjad hemlighet
är inte längre att
betrakta som särskilt
hemlig





Fri vers av Gawain
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-03-24 19:46



Bookmark and Share


  Antropofagen
för liten för en, lagom för två, för stor för tre...
2007-03-24

  Marreb
Ha ha.. nä, då är det där med hemlis liksom borta... :-)
2007-03-24

  Lilla My* VIP
Avslöjad hemlighet är ju ingen hemlighet längre...o så kan Britta-Stina, Kurt-Nisse springa runt o berätta vidare...o det känns inte bra i magen...Nej..locket på..på den hermetiskt tillslutna mystiska burken igen o göm på hemlighuset!:)..*Knäpp kommentar..jag vet*:)
Men en text som sätter huvudet på spiken!! Har man berättat en hemlighet för någon så är mystiken skingrad o hemligheten är inte särskilt hemlig!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain