Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svara nu eller för alltid tig

Du frågar mig nu vem jag är
Om kärlek till dig mitt hjärta bär
För om du börjat älska mig
Så svara nu eller för alltid tig

Jag svarade under stjärnors glans
Ej vackrare kvinna på jorden fanns
Mitt hjärta hör dig till för evigt
Jag älskat dig har så länge vi levit

Jag är dock blott en simpel man
Ej värd du kvinna skön och grann
Att se dig får min värld att skaka
Nu kan och vill du bli min maka

Vi står och håller om varann
Jag lycklig är ditt hjärta vann
Vi vandrar sakta hand i hand
Och knyter sen ett kärleks band




Fri vers av Thommy
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-03-24 21:16



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Härligt härligt härligt!!!!
2007-03-29

    JJ VIP
Så vackert! Den skira förälskelsen....Bra! Mvh. JJ.
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy