Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
likt yin och yang sfär. . .


Hatets kärlek - Metamorfos

 

Likt en vampyr sög han ut

all kärlek han behövde

Likt Narkissos dränkte han sig

i sin avbild på vattnets yta

 

 MeTaMoRfOs

- när narkissos och vampyren blev ett

 

För att i grund och botten

älskade han sig själv så mycket

och blev förälskad i sin egen spegelbild

men han var också en vampyr

 som inte kunde se sin verkliga spegelbid

 för att han blev  förblindad av hatet

till sig själv. . .

~ § ~ För alltid fångat i perfektions INTET ~ § ~

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-03-25 12:58



Bookmark and Share


  Söder
Jaa, vilken underbar dikt. Intressant vinkling, och häftigt att du förenar Narkissos och vampyren på detta sätt. Mycket bra!
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman