Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hymn om längtan...


Älvhymn


Beströ min stig med
blomster
visa vägen genom dunklet
bortom orden

belys min färd med
ljuset
det som värmer själen
min som fryser

ta mig hem
skänk mig
frid





Fri vers av Gawain
Läst 724 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-26 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm längtan som känns... Stilla bedjan, så vackert skriven... <3
2008-04-30

  Alvglans
Vacker!
Man ser allting framför sig.
Bra gjort!!!
2007-08-06

  Lena Renman
Vackar sagolik längtan
Lena
2007-06-22

  A. Öst
Mycket vackert skriven, får en känsla av längtan, en längtan efter frid.
2007-05-23

  Mangal VIP
Innerligt bedjande och vackert. Finstämt naket och tillåtande. Gillar mycket.
2007-04-09

  Night Soul Woman
Himmelskt! Bra skrivet!*applåd*och bokmärkt*
2007-03-28

    ej medlem längre
Längtan om sinnesfrid.....ack så vackert formulerat!
En sann Gawainare:-)))
2007-03-26

    Jasna
Längtan förstår man men fraserna känns lite tomma....jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva. \"Min själ som fryser\" känns starkt jämfört med det andra.
2007-03-26

  Marreb
Det finns ett inslag av något skört i många av dina dikter som jag tycker mycket om. Också i den här. \"själen som fryser..\" Hoppas att den ska få värme.
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain