Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en petitess.





men håll med om att det är lite märkligt

det här ändå






jo det här med livet

tänkte jag på













Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 738 gånger
Publicerad 2007-03-27 23:59



Bookmark and Share


    Donna
Det enkla är ofta det svåra, obegripliga, ogreppbara...petitessfullt beskrivet...
2007-04-02

  Johannes
Det finns många märkliga saker här i livet. Som att man kan få ett par ton stål och plåt att flyga eller att man kan börja gråta för att en hög med kött, blod och ben inte ringer eller hur solen kan träffa en droppe vatten och sätta himlen i färg ... ja, det finns fler än man kan räkna. Fler än de ytterst märkliga stjärnorna på vår himmel.

Frågan är Tove, vad är märkligt i ditt liv? Den historien skulle jag vara intresserad av att höra :)
2007-03-28

    Missanpassad
Det luktar nyfunnen men konstig kärlek... Eller har jag fel?
2007-03-28

  Sanchez VIP
en fotnot, typ
aldrig lärt mig dock det här med att läsa fotnoter (eller tänka)
- jag surrar bara runt bzzz bzzz bzzz
2007-03-28

  KonstigaKatter
japp, håller med...
2007-03-28

  Smultris
*nickar*
2007-03-28

  Christer Eriksson
det är skitkonstigt och fullkomligt lätt värdelöst ibland men så plötsligt är det helt ok och nu ska mitt liv somna tillfälligt, det är efter 00.00, allt börjar om, snart en ny dag att öva misstag på, leva liv..
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP