Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det inre barnet dog idag. . .

 

 

I mitt inre det försvann

gömde sig bland kuddarna

i hjärtats sängkammare

 

I mitt inre det försvann

och fuktade kuddarna

med sorgens tårar

 

I mitt inre det försvann

innan det lämnade sitt sista

andetag med en suck. . .

 

av lättnad

Må du villa i frid

Egoismens Barn

 

Nu tar jag dig

i mitt hjärtas trädgård

Hit ska du villa

 

tills du återföds som

Ett tvåkönat frö

Vinden blåser - mitt andetag

 

och du din underbara

tvåkönade frö

Färdas med vinden

 

landar på marken

och väntar tålmodigt

för regnets återkomst - mina tårar

 

tårar av glädje som ska ge dig

näring och styrka

att växa och blomstra

 

innan du faller igen.

Som gödsel ska jag använda

allt skit du fick höra och stå ut med

 

- Jag ger dig mina tårar

låt mig få dofta din doft

du fina vita underbara blomma. . .

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-03-28 15:07



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Egoismen får vila, men det inre barnet återupplivas igen, vattnad av tårar - vackert och hoppfullt. Barnet inom oss finns nog alltid där ...
2007-03-30

  Lars Granlöf
En av mina bästa vänner, som är 64 år, har just väckt upp den inre flickan inom sig.
Så du som är ung, låt henne leva hela vägen.
Vacker dikt...
2007-03-30

    Donna
Andas beslut, vilja och inre omtanke... allt finns, fortsätt leva...
2007-03-28

  DanSan
******************************
Ja hjärtats trädgård ska vårdas ömt

annars dör alla våra förutsätningar om

ett liv som har betydelse för oss själva

det som är och ska forma oss på vägen

men som sagt själen är inte bara en

vägvisare utan den behöver också näring

En utomordentlig dikt i bästa NSW still

Kramar och allt det bästa tii dig min vän, Dan

************************************
2007-03-28

  devilsangel
Tröstande hoppfullt! Otroligt vackert diktat...
2007-03-28

  Stardust VIP
Vackert, poetiskt. Sätter tankar i omlopp. Man \"omföds\", börjar på nytt, och på nytt...Hoppfullt.
2007-03-28

  Mackan
underbar dikt
gillar den skarpt
vackra beskrivningar
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman