Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The pain of love - two choices (one question)

 

 

- What is better?

To live an eternity without love

 or to experience a moment of love

and suffer for an eternity?




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-03-29 12:46



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Mycket bra och intressant text. Frågan man ställer sig är om kärlek måste innebära lidande ...
2007-03-30

  devilsangel
Men så illa är det väl inte? Kärleken är väl ändå inte ett lidande i evighet? Men ett liv utan är...
2007-03-29

  Gawain
En absolut sanning!! Snygg titel, bra innehåll med djup och skärpa.
2007-03-29

    Max E
First question must be - do you want to live for eternity?
2007-03-29

    stockhausen
kärlek finns i överflöd överallt!
det är bara till att andas in!!

det bästa med att jobba är att man (1) Får gratis kaffe (2) slipper vara ute i solen
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman