Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser vad man vill...


Synvilla


En del ser inte skogen
för alla träd

medan
andra ser livet
spira och
gro





Fri vers av Gawain
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:07



Bookmark and Share


  Antropofagen
Skog är en generalisering och ALLA generaliseringar suger.. hrmm... 8o)
2007-03-29

  Night Soul Woman
Den här dikten har lyckats i några rader att beskriva orsaken till mänsklighetens splittring och sönderfall!Tackar ödmjukt för din dikt! :) *applåd* och *bokmärkt*
2007-03-29

    Erika H
ja... så är det
man ser det man vill
hör det som passar
och i slutänden
har man bara lurat sig själv
och smällen kan bli hård
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain