Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterfägring

Klocka blå står på äng
Pratar med en vän
Brevid står en gulleviva
Som med loka måste kiva

Björken växer stolt och grann
Vindan glad hon björken fann
Och där vattnet möter land
Ligger pilblad i ett band

Hällen täcks av fetknopps blad
Näcke rosen gul och glad
Pilört står i rosa skrud
Liljan önskar hon var brud

Bräken fläkta blad i vind
Sippan växer vit vid grind
Och i ljuva natten ljum
Kryper en krysantemum

Alla dessa blomster små
Skönheter jag tittar på
Fyller mig med inre ro
Och ger mig så en framtids tro




Fri vers av Thommy
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-04-03 18:20



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja det här ska bokmärkas...SÅ ÄR DET BARA!!!!
2007-04-03

  nettizen
Åh... vilken fin!!!! Så hoppfull. Bokmärkes och sparas i hjärtegalleriet!!!!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy