Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när röken passerat mina läppar

när röken har passerat mina läppar
säger jag

Hej Välkommen
Det Var Trevligt Att Ses

säger jag
Tack
jag rensar upp på bordet, kastar
handduken på badkarskanten hänger
minnet av oss

säger jag
Hejdå
Det Var Trevligt Att Ses

Du kommer inte förbi så ofta




Fri vers av Mikkiz
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:54



Bookmark and Share


  brainwashed
otroligt gullig dikt, keep up the good work <3 :D
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz