Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2007


Sheer



The sheer enormity

of being alive

sometimes

makes me want to

puke, scream and faint

right off.



Nothing helpes in these moments

no thought, no actions, no words.



Just biding my time

until it passes away.



But then again,

it never really does.




Fri vers av Arowana
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-04-08 12:49



Bookmark and Share


  Luminus
Yes!!!

\"...it never really does\"

Såå levande.

Tack!

/Gita
2007-04-08

    ej medlem längre
Intensely, incurably alive...
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana